Ja dat kan zeker! Of je nou vanuit het noorden komt of het zuiden, de Siddhi’s Store bevindt zich max. 5 minuten van de snelweg af. Ideaal toch?!

Je kunt makkelijk een afspraak maken op onze website. (zie het menu en dan ‘afspraak maken’.) Zo zie kun je zowel de kleding als accessoires fysiek bekijken. 

Het is zeer aan te raden om een afspraak in te plannen voor als je kleding wilt kopen. Dit omdat de kleuren van de kleding kunnen verschillen op de foto’s. Tijdens de afspraak kun je de kleding bij daglicht/ in werkelijkheid bekijken. 

Neem contact met ons op middels Whatsapp, mail of social media en wij helpen je graag verder. 

Wij hanteren de tarieven van PostNL. Verzendkosten voor de brievenbus pakketjes zijn €4,-  en voor de pakketten geldt €6,75.
Bij beide pakketten ontvang je een track and trace code. 

Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij dat je pakket binnen twee werkdagen verzonden wordt.

Onze kledingcollectie loopt tot en met maat 46. Wij raden aan om een afspraak in te plannen zodat je de kleding kunt passen.

Dit kan binnen 14 dagen. Check ook ons algemene voorwaarden:

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u als particulier het recht het product binnen veertien (14) werkdagen na aflevering aan Siddhi’s te retourneren. Hierbij gelden de volgende voorwaarden: het artikel mag niet gebruikt zijn en moet onbeschadigd en compleet in de originele verpakking worden teruggestuurd. De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening.