~ Go for your dreams

89966128_2573480332929729_5668276766704140288_n
Passie 100%
Doorzettingsvermogen 100%
Liefde voor Desi sieraden en kleding 100%

Hi! Leuk dat je een bezoekje brengt aan Siddhi’s. Ik ben Shivani, naast mijn fulltime studie ben ik de eigenaresse van deze (web)shop.

Okay so let’s be honest.. We all love Desi wear and accessories. Tenminste.. I LOVE IT! Door die liefde voor Desi kleding en accessoires ben ik Siddhi’s begonnen. De eerste collectie bestond vooral uit items die ik zelf graag zou dragen. Daarna ben ik eigenlijk meer gaan kijken naar trends en de behoefte van klanten. Ook vind ik het belangrijk dat iedereen bij Siddhi’s terecht kan en daarom is er voor ieder budget iets te vinden. Dit maakt het shoppen bij Siddhi’s dus alleen maar nog fijner. 

Naast Siddhi’s houd ik van (vega) koken, reizen, lezen en tijd spenderen met mijn loved ones. 

Over Siddhi’s

 

Hoe ben ik Siddhi’s begonnen? Je kent het wel: Bollywoodfilms en India. Die twee dingen zijn een geweldige combinatie. De kleding en accessoires die je in de films ziet die zijn natuurlijk geweldig mooi. Mijn liefde voor India is onbeschrijfelijk. Ik houd van mijn cultuur, het eten en eigenlijk alles wat er bij komt kijken. Het leek mij geweldig om mijn liefde voor mijn cultuur te kunnen uiten middels de klederdracht en de accessoires die daarbij horen. Well.. zo ontstond Siddhi’s. 

Wat zie je vooral terug bij Siddhi’s? Liefde, geduld, passie en nog meer liefde. Ik vind het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en daarom denk ik graag mee met hun mee. 

Samenwerken met Siddhi’s? Neem dan contact op middels het contactformulier.

 

Always remember: Desi wear and accessories make everything better!